9.4.13

grönt


Så soligt & vårigt i mitt kök just nu (även om det fortfarande är lite väl kallt ute) och ja, det är himla mycket trevligare att äta sallad när solen skiner.

Har precis plockat upp ett tiopack med ägg för 10:-, pga kort datum, så kände att dessa inte får gå till spillo utan istället agera proteinkälla.

x Kokt sparris
x Rå broccoli
x Ruccola
x En "italiensk" salladsmix
x Avokado
x Söta körsbärstomater (åh så längesen jag åt söta tomater, mmm)
x Rödlök
x Två kokta ägg
x Ekologisk olivolja
x Citronsaft
x Örtsalt
x Svartpeppar

... och en liten röra på dijonsenap och kvarg.

Har aldrig varit så förtjust i dressingar (med vissa undantag...) utan tycker att sallad oftast är godast med salt, peppar, citron och olivolja

Nu kompletterade jag dock med en dijonröra, då jag är så löjligt besatt av dijon just nu och det passsar extremt bra till sparris och broccoli. Och ägg faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar