14.10.12

söndagsfunderingar

Blev lite dött här, dåligt. Har haft det lite kämpigt under veckan, men det har gått bra och jag har framförallt hållit mig till den veganska kosten.
Sammanfattningsvis hitintills:
- Äta ute, skitjobbigt. Jag tycker det är oerhört viktigt att äta mat jag njuter av så försöka hitta alternativ när jag inte hunnit fixa matlåda suger. Blir mest havredryck, frukter, nötter och go greens färdiga linsröror. Dock är allt detta väldigt gott och tusen gånger bättre än att försöka pussla ihop veganska alternativ på någon restaurang.
- "Fejkkött", uuh ne. Som sagt blev mitt seitan inte så gott som jag hade hoppats, jag har svårt för torkade sojabitar (fryst sojafärs är dock gott) och jag är inte så himla förtjust i tofu. Eller jo, egentligen. När någon kan tillaga det rätt. Vilket jag inte kan av någon jäkla anledning. Vad gör jag för fel?
- Astrid och aporna. Alltså, guds gåva till veganer. I alla fall till mig. Har hitintills hunnit testa deras grillburgare, cheezly mozzarella och panerad f*sk. Fina saker, f*sken var möjligtvis lite obehaglig, då den mest smakade som halvrå fisk, men gott ändå på något vis.
- Keso. Jag saknar keso så himla mycket. Blir på riktigt knäpp. Varför säljer ingen en vegansk version av keso? ggggahhhpanik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar